Кажета каква температура трябва да поддържа мойта кола...(145 2.0 ТС, '96) Днес на светофарите загря към 95 градуса...Май не е нормално?Като повърви малко се поохлажда,но пак не пада под 90...Проблем ли е това и ако е...от какво може да е? Мерси
Известие
Collapse
No announcement yet.
загрява
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от FAST&IRRESPONSIBLYА все пак до колко,ако се вдигне трябва да знам,че нещо не е добре....ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
-
1 Виж си нивото на антифриза.
2 Като си разкачил бронята, да не си задрал и радиатора?
3 Принцпино 90 градуса и малко под 90 е нормалната температура, а перката има две степени на въртене, като втората степен се включва след 97-98градуса и не трябва да дига над тази стойност. В задръствания е нормално да качва над 90, но после спада.
Comment
-
В момента нормалната температура на QV e под 90 градуса както казва Шоко, ако се вдига над 92 градуса значи първа степен на вентилатора не се включва или има проблем и не наваксва
Провери нещата които Шокс е споменал + дали включва първа степен на перката0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Има и друг проблем ако много често си се включва прката -
свали си предния разиатор почисти го наи вероятно се е напълнил с пясък питата или ако имаш клима между двата радиатора се трупа боклук листаVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePowerИма и друг проблем ако много често си се включва прката -
свали си предния разиатор почисти го наи вероятно се е напълнил с пясък питата или ако имаш клима между двата радиатора се трупа боклук листа
Аз като направих тази профилактика на моята бивша кола и почна да държи 3-4 градуса по-ниска температураsigpic
Comment
-
Мерси за съветите...всичко проверих (перката си включва) и последно не ми е надвишавала 90.... обаче ще видя, ако пак загрее повечко мисля да направя една диагностика...
Мерси на всички пак....пък неделя на Ал. Невски пак може някай съвет на място да изпрося...Нали тая неделя е срещата?145 2.0 TS
Comment
Comment